torsdag, april 26, 2007

April- påske,vår og Oslo og sånn..

April har så langt vært en innholdsrik måned, og mye kan ennå skje frem til tirsdag. Først kom finværet, som jo er godt dokumentert på denne bloggen. Og så ble det påske, og Ida kom hjem med disse fantastiske kreasjonene:




Vi beundret dem i dagevis sammen med Ida og alle som var innom :-) I forgårs kom hun hjem med sin egen karseplante. Den har jeg ennå ikke rukket å ta bilde av, men hun er svært stolt av den og. Siden det er blitt vår har teltet selvsagt blitt tatt frem igjen, og er flittig brukt. Her er Erle og Ida på ferde.






Og så: Oslo!!
Vi har vært så heldige å få besøke alle våre kjære i hovedstaden i løpet av 3 nokså hektiske, men kjekke, dager. Først Ane, Giert og Truls i Grimstadgaten. De tok oss med til Grünerløkka (veldig kjekt for meg som ikke kan skryte av alt for god kjennskap til Oslos skatter), hvor vi spiste en fantastisk pizza!





Håvar vil nok skyte inn at det var lengre å gå enn først antatt, men nå er det jeg som forteller :-) Barna våre sov helt frem til maten kom på bordet, så det ble (hva er ordet jeg leter etter..) livlig. Om kvelden dro vi til Jonathan og Merete på deilig grillings. Fytti grisen så gjennomført! Det var godt å være sammen igjen. Da søndagen kom regnet det, og takket være Truls sitt ekstra vogntrekk kom vi oss ut på tur- denne gang til Stenersen museum og så Pascal cafe. Hadde tenkt oss på Nobelmuseet, men fikk ikke komme inn med vogner. "Ka de e for någe jall?" Ja,ja- det var mye inntrykk å ta med seg fra Stenersen også. Etter gode klemmer og takk for upåklagelig overnatting tok vi turen opp til Liv Annike for å få middag. Veldig kjekt å få se leilighet og være sammen, men Ida var av en annen oppfatning. Hun var småsyk og sjitlei av hele Oslo, så det ble en kortere tur enn vi hadde tenkt. Fikk roet seg litt på hotellet heldigvis. Leking i vann kurerer det meste virker det som.




Mandagen shoppet vi mens Ida sov, og spiste en heller mislykket halv lunsj (gullet var i harnisk over at vi ennå ikke hadde reist med flyet). En dame satte seg ved bordet vårt og begynte å spise av den etterlatte maten så snart vi hadde lettet på baken- vi er visst ikke vant til storbytilværelsen!

Endelig (for noen) på flyplassen. Det at vi ventet i 3 timer lot ikke til å vippe gullet av pinnen. Med aktiviteter, is og div. andre bestikkelser gikk det knirkefritt. Tusen takk for turen! Vi kommer gjerne igjen... med eller uten barn.

1 kommentar:

Anonym sa...

Takk for dere! Intenst, søvnløst, livlig og hektisk, men aiai så koselig! Dette med avstander til ting og tang får vi ta til etteretning: I Oslo må man gå overalt, i Sandnes er man mer bilbasert. Skal ta skikkelig tia neste gang... Sees i helgen!